Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ - ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2661048531-e-mail. nafswim@gmail.com


Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο παραπάνω τηλέφωνο η μέσω eimail και στα κινητα 6945245079-6972024508


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

BΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....MULTINATIONS JUNIOR CORFU 2011-read more

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ



Ο Σπύρος Γιαννιώτης, μετά την επιστροφή του κλιμακίου της Εθνικής ομάδας κολύμβησης από τη  Σιέρα Νεβάδα της Ισπανίας αναφέρθηκε στην προετοιμασία ενόψει και του Παγκοσμίου, αλλά και τη συνέχεια στον επόμενο αγώνα του, που θα είναι στη Βραζιλία.
Η Σιέρα Νεβάδα διαθέτει ενα συγχρονο προπονητικό κεντρο σε υψόμετρο περίπου 2.350μ. και περιλαμβάνει κλειστές εγκαταστάσεις με γήπεδα Μπάσκετ,Βόλλευ,Γυμναστήρια,Κολυμβητήριο,Εργομετρικό κέντρο γι αυτό και το προτιμούν οι αθλητές κατα την προετοιμασία τους.
Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού τόνισε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: «Συνολικά η προετοιμασία πήγε καλά, βγάλαμε αρκετό όγκο προπόνησης και μείναμε ευχαριστημένοι. Για μένα προσωπικά δεν ήταν και η πιο τέλεια προετοιμασία, αφού για τρεις μέρες είχα πυρετό, έμεινα εκτός νερού και όταν επέστρεψα πάλι δεν είχα επανέλθει στο βαθμό που ήθελα. Τώρα που γύρισα στην Αθήνα επανήλθα πλήρως. Έβγαλα βέβαια τον όγκο προπόνησης και χιλιομέτρων που απαιτούνταν, όχι όμως στο βαθμό που θα επιθυμούσα, ούτε όπως υπολόγιζα εγώ. Αυτά όμως συμβαίνουν. Το υψόμετρο βοήθησε και τώρα νιώθω καλά».
Ο Σπύρος Γιαννιώτης μίλησε και για τις άλλες ομάδες, που προπονούνταν εκεί το ίδιο διάστημα και τον επόμενο αγώνα του: «Το ίδιο διάστημα με εμάς στη Σιέρα Νεβάδα προετοιμάζονταν και οι ομάδες της Τσεχίας και του Ισραήλ, ενώ αυτή την εβδομάδα βρίσκεται εκεί η γερμανική ομάδα. Την επόμενη εβδομάδα μεταβαίνουμε στη Σάντος της Βραζιλίας, για τον αγώνα 10χλμ του Παγκοσμίου κυπέλλου ανοικτής θάλασσας. Εκεί θα πάω κουρασμένος από την προετοιμασία. Έχω διαπιστώσει πως όταν αγωνίζομαι κουρασμένος και φορτωμένος με προπόνηση δεν τα πάω και πολύ καλά. Εκεί θα προσπαθήσω για το καλύτερο και θέλω να δω πως θα μου βγει η τακτική, γιατί θα είναι ένας αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αρκετές χώρες τον έχουν βάλει στα κριτήρια πρόκρισης των αθλητών τους για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης».


onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ