Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ - ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2661048531-e-mail. nafswim@gmail.com


Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο παραπάνω τηλέφωνο η μέσω eimail και στα κινητα 6945245079-6972024508


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

BΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....MULTINATIONS JUNIOR CORFU 2011-read more

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΜΕ 11 ΑΘΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ Ο ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΣΤΟ CAMP ΤΗΣ K.O.E (Πτολεμαίδα 2011)

ΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ-ΑΡΓΑΛΑΣ-ΜΕΡΙΑΝΟΣ-ΣΑΜΟΙΛΗΣ-ΡΙΓΑΝΑΣ
Κουραστικό αλλά χρήσιμο για τους αθλητές θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το προπονητικό camp που ολοκληρώθηκε στην Πτολεμαίδα με την συμμετοχή 180 περίπου κολυμβητών/τριων κυρίως απο συλλόγους της βόρειας Ελλάδας.
Ο ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ συμμετείχε με 8 αθλητές των αγωνιστικών και 3 των προαγωνιστικών κατηγοριών , οι οποίοι παρακολούθησαν το πρόγραμμα που σχεδιάστηκε απο τους συνεργάτες προπονητές της Ομοσπονδίας (Βαγγελακάκη Χρυσάφη,Παπαδόπουλο Τάσο και Βούλτσο Βαγγέλη) και υλοποιήθηκε με την συνεργασία των σωματειακών προπονητών. Κατα την διάρκεια του camp έγιναν 8 προπονητικές μονάδες μέσα στο νερό, θεωρητικά μαθήματα σχετικά με τους κανονισμούς την διατροφή την τεχνική  ,βιντεοσκοπήσεις στροφών και εκκινήσεων καθώς και προπονήσεις ενδυνάμωσης κορμού-διατάσεων (pilates) απο ειδικευμένους εκπαιδευτές.
Η οργάνωση ήταν αρκετά καλή και ξεπεράστηκαν σχετικά γρήγορα καποια μικροποβλήματα της πρώτης ημέρας.Πολύ καλες οι εγκαταστάσεις της σχολής εκπαίδευσης της Δημοτικής Αστυνομίας που φιλοξένησε τους αθλητές συνοδούς αλλά δεν θα λέγαμε το ίδιο και για το φαγητό που θα το θέλαμε πολύ καλύτερο (και περισσότερο) 
Σίγουρα βλέπουμε τα θετικά σε μια τέτοια προσπάθεια μια που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τοση μεγάλη συμμετοχή κολυμβητών αλλά θα πρέπει βάση της εμπειρίας που αποκτήθηκε να γίνουν κάποιες διορθωτικές παρεμβάσεις ώστε την επόμενη φορά να εξαλείψουμε τα όποια προβλήματα(οργανωτικά-πρακτικά) ώστε το αποτέλεσμα να έχει ακόμη μεγαλύτερα οφέλη για τους αθλητές.
Στο CAMP παρευρέθηκαν και οι πρωταθλητές μας ΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ και ΜΑΡΘΑ ΜΑΤΣΑ
Συγχαρητήρια και στους αθλητές του ΝΑΥΣΙΘΟΟΥ που κουράστηκαν,προσπάθησαν ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητές του για να ολοκληρώσουν το δυσκολο προπονητικό προγραμμα.
Συμμετείχαν οι αθλητές: ΚΟΥΣΟΥΝΗΣ Α.-ΑΡΓΑΛΙΑΣ Σ.-ΡΙΓΑΝΑΣ Σ.-ΣΑΜΟΙΛΗΣ Χ.-ΜΕΡΙΑΝΟΣ Χ.-ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ Κ.-ΜΑΝΕΤΑ Α.-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.-ΜΟΥΧΛΙΑΝΙΤΗ Κ.-ΑΛΑΜΑΝΟΥ Χ. και ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ Ζ.
Υπεύθυνος προπονητής :ΤΟΜΠΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ευχαριστούμε το Δήμο Εορδαίας, τους υπεύθυνους του κολυμβητηρίου και της σχολής Δημοτικής Αστυνομίας για την φιλοξενία τους.
Τέλος ο σύλογος θέλει να ευχαριστήσει την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων AUTO UNION για την προσφορά της στην παραχωρηση του mini van για την μεταφορά της ομάδας.
ΜΑΤΣΑ ΜΑΡΘΑ-ΜΟΥΧΛΙΑΝΙΤΗ-ΜΕΡΙΑΝΟΣ-ΑΛΑΜΑΝΟΥ-ΜΑΝΕΤΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ