Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ - ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2661048531-e-mail. nafswim@gmail.com


Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο παραπάνω τηλέφωνο η μέσω eimail και στα κινητα 6945245079-6972024508


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

BΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....MULTINATIONS JUNIOR CORFU 2011-read more

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

1η ΓΙΟΡΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ(Δελτίο Τύπου)








Πλημμύρισε το κολυμβητήριο από φωνές και χαμογελαστά πρόσωπα παιδιών το Σάββατο 21 Μαρτίου στην γιορτή κολύμβησης που πραγματοποίησε ο ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ για παιδιά μικρής ηλικίας από 4 ετών και πάνω.Περίπου 100 μικροί αθλητές με χαμόγελα και ενθουσιασμό συμμετείχαν στην εκδήλωση και μαζί με πάνω από 200 γονείς και συνοδούς έδωσαν γιορτινό κλίμα σε μια εκδήλωση που είχε απ'ολα...αγώνες, βραβεύσεις, μετάλλια, μουσική,κεράσματα. Στόχος ήταν η ανάδειξη των θετικών στοιχείων της κολύμβησης, κοινωνικοποίηση των παιδιών,ο έλεγχος της αθλητικής προόδου των παίδων και η ευχαρίστησή τους μέσα από ένα άθλημα, που είναι κοινώς αποδεκτό, ένα από τα καλύτερα ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες. Τα μικρά δελφίνια εφάρμοσαν στην πράξη αυτά που μαθαίνουν κατά την διάρκεια της χρονιάς από τους έμπειρους προπονητές και παιδαγωγούς του συλλόγου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη που παρέχουν στο σύλλογο για χρόνια τώρα, αλλά και πολλά μπράβο στους μικρούς αθλητές που παρά τη μικρή ηλικία τους συμπεριφέρθηκαν με μεγάλη υπευθυνότητα,ήταν πειθαρχημένοι αλλά και με αθλητική αγωνιστικότητα όταν χρειάστηκε,κάτι που μας εξέπληξε ευχάριστα.
Ουσιαστική ήταν και η βοήθεια εκτός του ΔΣ πολλών γονέων που εθελοντικά προσφέρθηκαν και βοήθησαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης και τους ευχαριστούμε πολύ.
Συγχαρητήρια και στους προπονητές μας Παναγιώτη Καλόγερο,Όλγα Σούλου και Άντζελα Γάτσιου για την σωστή προετοιμασία αλλά και την αγάπη και φροντίδα με την οποία αγκάλιασαν τους μικρούς αθλητές.
Τέλος ευχαριστούμε την εταιρία privilege entertainment (κο Σγουρο) που αναλαμβάνει εκδηλώσεις για την παραχώρηση των ηχητικών συστημάτων.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΕΦΟΡΟΣ

Τόμπρος Κων/νος                              Σούλος Λεωνίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ