Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ - ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2661048531-e-mail. nafswim@gmail.com


Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο παραπάνω τηλέφωνο η μέσω eimail και στα κινητα 6945245079-6972024508


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

BΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....MULTINATIONS JUNIOR CORFU 2011-read more

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ-ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΣΑΓΚΑΗ

Το ιαπωνικό πρωτάθλημα κολύμβησης, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Σαγκάη τον Ιούλιο, αλλά και της Πανεπιστημιάδας στη Σεντζέν, τον Αύγουστο διεξάγεται, κανονικά.
Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο «Hironoshin Furuhashi Memorial Swimming Center» στη Χαμαμάτσου, από 9  έως 11 Απριλίου. Ως μέρος μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί για την ανακούφιση από τις καταστροφές, που έπληξαν την Ιαπωνία.
Οι περισσότεροι κολυμβητές στην Ιαπωνία, συμπεριλαμβανομένων του σπεσιαλίστα στο  πρόσθιο Κοσούκε Κιταγίμα, αλλά και των Τακέσι Ματσούντα, Ζουγιά Κόγκα, Ριοσούκε Ιρίε, Ναόγια Τομίτα, Ρίο Τατεϊτσι, Σίο Σακάι, Άγια Τερακάβα, είναι μόνο μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ιαπωνικής κολύμβησης, που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα.
Θα κολυμπήσουν γρήγορα όπως δήλωσαν ως μοντέρνοι «σαμουράι», για την ελπίδα και τη γρήγορη ανοικοδόμηση της Ιαπωνίας, από τη φυσική καταστροφή.
Ο Κοσούκε Κιταγίμα, στην πρεμιέρα του ιαπωνικού πρωταθλήματος κολύμβησης, σφράγισε το πρώτο εισιτήριο για Σαγκάη. Κέρδισε στα 100μ. πρόσθιο σήμερα Σάββατο, πρώτη ημέρα της διοργάνωσης.
Ο διπλός Ολυμπιονίκης, στα 100 και 200 μ. πρόσθιο στο Πεκίνο το 2008, κέρδισε με χρόνο 59 "44: «Πρώτον, θέλω να πετύχω καλά αποτελέσματα στο Παγκόσμιο, που μου χρησιμεύσουν ως εφαλτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, του χρόνου», δήλωσε μετά τον αγώνα. Ο Κιταγίμα είναι έτοιμος να επαναλάβει την επιτυχία του και στο 200άρι του αγωνίσματος.

πηγη:onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ