Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ - ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2661048531-e-mail. nafswim@gmail.com


Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο παραπάνω τηλέφωνο η μέσω eimail και στα κινητα 6945245079-6972024508


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

BΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....MULTINATIONS JUNIOR CORFU 2011-read more

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010

ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Από ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κέρκυρα 10-7-2010

Έκτακτη Ημερίδα Ορίων
Και η Μανέτα στο ΟΑΚΑ

Με την συμμετοχή 8 αθλητών – τριών των αγωνιστικών κατηγοριών για τον ΝΑΟ Ναυσίθοο Κέρκυρας στην έκτακτη ημερίδα ορίων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιουλίου στα Ιωάννινα, ολοκληρώθηκαν οι προσπάθειες των αθλητών – τριών του συλλόγου για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών στην Αθήνα στις 21 Ιουλίου.
Στην ημερίδα αυτή επιτεύχθηκε η διεύρυνση των ορίων για τον σύλλογο προσθέτοντας στην φετινή περίοδο 5 νέα όρια αλλά αποτέλεσε και ένα καλό τεστ για αυτούς που είχαν διασφαλίσει την συμμετοχή τους.
Στο αγωνιστικό μέρος με την Μανέτα Αθηνά να ανοίγει την ημερίδα με χρόνο ορίου στα 100 ύπτιο και να προστίθεται στην αποστολή για την Αθήνα, τον Αργαλιά Σπύρο στα 400 Ελεύθερο και 100 Ύπτιο να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και να πετυχαίνει χρόνους επιπέδου τελικού και την Παπαγεωργίου και Καββαδία να διεκδικούν ικανοποιητικούς χρόνους στα 50 πεταλούδα και 100 ελεύθερο αντίστοιχα. Οι αθλητές ανανέωσαν το αγωνιστικό ραντεβού τους για το ΟΑΚΑ.
Η αποστολή συνοδευόμενη από τους Τόμπρο, Σούλου και Κοντοστάνο επέστρεψε την ίδια μέρα στο νησί που μαζί με τον Στάμπολη θα σχεδιάσουν το τελικό στάδιο προετοιμασίας για τους 8 αθλητές που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στους αθλητές – τριες Ριγανά Σπύρο και Κυπριώτη Όλγα που παρότι προσπάθησαν δεν κατάφεραν να διασφαλίσουν συμμετοχή. Επίσης άτυχη στάθηκε και η Μορφακίδου όπου βρέθηκε σε κακή μέρα και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει έναν καλό χρόνο για τα 100 μέτρα πρόσθιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ