Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ - ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2661048531-e-mail. nafswim@gmail.com


Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο παραπάνω τηλέφωνο η μέσω eimail και στα κινητα 6945245079-6972024508


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

BΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....MULTINATIONS JUNIOR CORFU 2011-read more

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κέρκυρα 1-7-2010


- Συμμετοχή σε ημερίδα αγωνιστικών κατηγοριών –

Με την συμμετοχή 10 αθλητών – τριών των αγωνιστικών κατηγοριών για τον ΝΑΟ Ναυσίθοο Κέρκυρας ολοκληρώθηκε η περιφερειακή ημερίδα ορίων κολύμβησης την Κυριακή στα Ιωάννινα.
Η Κερκυραϊκή ομάδα παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει τελευταία με την κατάσταση του κολυμβητηρίου, όπου η προετοιμασία γίνεται σε παγωμένα νερά , κατάφερε να διευρύνει της συμμετοχές της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών στην Αθήνα στις 21-25 Ιουλίου, πετυχαίνοντας συνολικά 7 όρια εκ’ των οποίων τα τρία αποτελούν νέες συμμετοχές.

Στο αγωνιστικό μέρος αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή του Κουσουνή Άγγελου στα 400 μέτρα Μικτής Ατομικής, όπου βελτιώνοντας τον προσωπικό του χρόνο κατά 10 ολόκληρα δεύτερα έθεσε υποψηφιότητα για τους τελικούς στο Ο.Α.Κ.Α. Επίσης τόσο η διεύρυνση των ορίων του Σαμοϊλη Χρήστου στα 200 μέτρα πρόσθιο αλλά και η επιβεβαίωση του ορίου των 100 μέτρων προσθίου δίνουν τα πρώτα δείγματα αισιοδοξίας για το άμεσο μέλλον της ομάδας.
Νέα όρια στα 50 μέτρα πρόσθιο για την Μορφακίδου Κωνσταντίνα αλλά και στα 50 μέτρα ελεύθερο για τον Καββαδία Κωνσταντίνο ανέβασαν τις εξασφαλισμένες συμμετοχές του συλλόγου για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 7. Αξιόλογη η προσπάθεια και της Παπαγεωργίου Αλεξάνδρας στα 50 μέτρα πεταλούδα όπου για λίγα εκατοστά έμεινε εκτός ορίου, έχοντας όμως μέχρι σήμερα εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα 50 και 100 μέτρα ύπτιο. Με το ίδιο τρόπο τέθηκε προς το παρόν εκτός ορίων ο Ριγανάς Σπύρος και η Μανέτα Αθηνά στα 50 μέτρα πρόσθιο και στα 100 μέτρα ύπτιο αντίστοιχα.

Η Περιφερειακή επιτροπή κολύμβησης σε σύσκεψη που πραγματοποίησε με τους εκπροσώπους των συλλόγων αποφάσισε να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στους αθλητές της περιφέρειας μας για περεταίρω διεύρυνση ορίων και βελτίωση της σειράς κατάταξης των αθλητών, πραγματοποιώντας έκτακτη ημερίδα ορίων στις 8 Ιουλίου. Εκεί θα δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους εκτός των Ριγανά Σπύρου και Μανέτα Αθηνάς και οι Κουρτέσης, Εμμανουήλ και Τριγλιανού που παρότι αγωνίστηκαν βρέθηκαν εκτός ορίων μέχρι σήμερα.

Οι προπονητές του Συλλόγου Τόμπρος , Κοντοστάνος και Στάμπολης ξεκινούν ήδη την προετοιμασία των Αθλητών με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία του συλλόγου σε λιγότερο από ένα μήνα στο Ο.Α.Κ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ