Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ - ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2661048531-e-mail. nafswim@gmail.com


Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο παραπάνω τηλέφωνο η μέσω eimail και στα κινητα 6945245079-6972024508


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

BΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....MULTINATIONS JUNIOR CORFU 2011-read more

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ


Συμφωνα με δικές μας πληροφορίες αλλα και αρθρο του swimming.gr το οποίο επαναδημοσιεύουμε παρακάτω για πρώτη φορά η Κέρκυρα διεκδικεί και μάλλον θα διοργανώσει ένα τόσο σημαντικό γεγονός για την κολύμβηση μετά και το Final Four Υδατοσφαίρισης Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί 9-10 Απριλίου στο νησί μας.
Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών θα γίνει στην Κέρκυρα φτάνει εμείς να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις(απο πλευράς υποδομών) μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης.
Η αλήθεια είναι οτι η ανάληψη τέτοιων διοργανώσεων είναι μία ευκαιρία ώστε να γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις στις υποδομές μας και να σκύψει η πολιτεία στα προβλήματα που ταλαιπωρούν την Κερκυραική κολύμβηση.Το αν θα δοθούν λύσεις ώστε να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα της πισίνας και θα εκμεταλευτούμε τις καταστάσεις ώστε τελικά να προσφέρουμε στην νεολαία μας ιδανικότερες συνθήκες προπόνησης θα αποδειχθεί στο άμμεσο μέλλον.


50ο πρωτάθλημα

01.04.2010

Στην Κέρκυρα το Εθνικό Πρωτάθλημα;
Αμοιβαία αλλαγή ημερομηνιών Ακρόπολις - Πρωταθλήματος

Πληροφορίες από αξιόποιστες πηγές λένε ότι το φετινό πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών, προορίζεται για την Κέρκυρα. Επίσης με βάση τις ίδιες πληροφορίες οι ημερομηνίες διεξαγωγής του εθνικού πρωταθλήματος θα αλλάξουν αμοιβαία με εκείνες του Ακρόπολις Grand Prix. Πιο συγκεκριμένα το Ακρόπολις meeting θα μεταφερθεί για τις 14-16 Μαΐου στο κολυμβητήριο του Αλίμου, ενώ αντίστοιχα το Πρωτάθλημα θα γίνει στις 7-9 του ίδιου μήνα στην Κέρκυρα.

Ωστόσο οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα από την ΚΟΕ. Πρέπει να σημειωθεί ότι στις υποψήφιες πόλεις για την ανάληψη του εθνικού πρωταθλήματος, ακούστηκε και η Καβάλα.

Το ότι το πρωτάθλημα μεταφέρεται εκτός Αθήνας, είναι κάτι που λίγο ως πολύ το περιμένουμε κάθε χρόνο. Πρόκειται για μια πολιτική της ΚΟΕ με θετικά και αρνητικά σημεία. Η διάδοση του αθλήματος σε όλη την επικράτεια, η συμμετοχή των απλών φιλάθλων των επαρχιακών πόλεων και η πιθανή μείωση του κόστους για την ΚΟΕ συγκαταλέγονται στα θετικά σημεία. Ενώ αντίθετα το μεγαλύτερο κόστος για τα σωματεία και τα συζητήσιμων προδιαγραφών κολυμβητήρια - γιατί κανένα δεν είναι σαν το ΟΑΚΑ - συγκαταλέγονται στα αρνητικά.

Εκείνο που πραγματικά μας προβληματίζει, αν τελικά ισχύσουν τα παραπάνω, είναι η αλλαγή ημερομηνίας του Ακρόπολις πέντε μόλις εβδομάδες πριν την τέλεσή του, δεδομένου ότι οι αγώνες είναι διεθνείς. Αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση που κάποιοι αθλητές από το εξωτερικό έχουν προγραμματίσει το ταξίδι τους, θα πρέπει να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους...

Τελειώνοντας, σύμφωνα πάντα με τις προαναφερόμενες έγκυρες πηγές το φετινό πρωτάθλημα σίγουρα δε θα βαφτεί κόκκινο, αν και μπορεί να παραμείνει στον Πειραιά!

Αυτή η τελευταία είδηση ξεπερνάει κάθε προηγούμενο... Ούτε πρωταπριλιά να ήταν ή μήπως σήμερα είναι πρωταπριλιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ