Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ - ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2661048531-e-mail. nafswim@gmail.com


Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο παραπάνω τηλέφωνο η μέσω eimail και στα κινητα 6945245079-6972024508


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

BΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....MULTINATIONS JUNIOR CORFU 2011-read more

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

28a ΝΙΟΒΕΙΑ 2010-27 και 28 Μαρτίου


ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ 28α ΝΙΟΒΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Οριακά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ναυσίθοου για την συμμετοχή του στα 28α Νιόβεια αφού με την αναχώρηση της αποστολής σταμάτησαν οι προπονήσεις στο κολυμβητήριο λόγω των προετοιμασιών εν όψει του Ευρωπαικού final Four Υδατοσφαίρισης Γυναικών.Οι πυρετώδεις προετοιμασίες στο χώρο της πισίνας 'αφησαν εκτός προπονήσεων τόσο τις αγωνιστικές ομάδες όσο και τις υποδομές με αβέβαιη την ημερομηνία κανονικής επαναλειτουργίας της πισίνας.
Στον αγωνιστικό τομέα εκτός απο το χάλκινο μετάλλιο στα 50 ύπτιο Γυναικών της Παπαγεωργίου, σημαντικές διακρίσεις είχαμε τόσο σε επίπεδο επιδόσεων οσο και επίτευξης ορίων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Ευχάριστη έκπληξη προκάλεσε η εμφάνιση του 13αχρονου Σαμοίλη Χρήστου που με ατομικό ρεκόρ στα 100 πρόσθιο (1,24.66) εξασφάλισε την συμμετοχή του για πρώτη φορά στο Θερινό Πρωτάθλημα. Κουσουνής στην πεταλούδα και στη μικτή και Αργαλιάς στα ελεύθερα ήταν οι αθλητές που έκαναν την καλύτερη εμφάνιση επιβεβαιώνοντας επιδόσεις ορίων. Ενώ σε καλή κατάσταση βρέθηκε η Μανέτα Αθηνά με ατομικό ρεκόρ στα 400 ελεύθερο(5.12.19).
Οι προπονητές Κοντοστάνος και Τόμπρος έμειναν ικανοποιημένοι απο τις επιδόσεις και την εμφάνιση των αθλητών και εξέφρασαν την ελπίδα οτι σύντομα θα δοθεί το κολυμβητήριο στις ομάδες για την συνέχιση της προετοιμασίας ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν με αξιώσεις στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν.
Στην αποστολή συμμετείχαν επίσης: ΦΑΙΤΑ-ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ-ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ-ΒΑΝΔΩΡΟΣ και ΚΥΠΡΙΩΤΗ

Τα αποτελέσματα των αθλητών του συλλογου μπορείτε να κατεβάσετε απο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ