Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ - ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2661048531-e-mail. nafswim@gmail.com


Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο παραπάνω τηλέφωνο η μέσω eimail και στα κινητα 6945245079-6972024508


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

BΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....MULTINATIONS JUNIOR CORFU 2011-read more

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2009

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΛΠΣ

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου θα πραγματοποιήσει ο Μάικλ Φελπς στο Ultraswim του Σάρλοτ των ΗΠΑ. O κυρίαρχος της κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου με 8 χρυσά μετάλλια, θα συμμετάσχει σε 5 αγωνίσματα, αλλά μόνο σε 2 από αυτά που πρώτευσε στο Πεκίνο.
Ο ίδιος ο Φελπς θεωρεί ότι αυτό θα αποτελέσει μία νέα πρόκληση για τον ίδιο, ενώ δηλώνει πάρα πολύ ευχαριστημένος για την επιστροφή του στη δράση μετά το μεγαλύτερο διάστημα απουσίας στην καριέρα του. Εξάλλου, ύστερα από τις διακοπές μακράς διαρκείας που ακολούθησαν τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, έμεινε εκτός δράσης για άλλους τρεις μήνες λόγω τιμωρίας του από την αμερικανική ομοσπονδία κολύμβησης για χρήση κάνναβης.

Πλέον όμως δηλώνει ότι έχει νέους στόχους και έχοντας χάσει τα 10 κιλά που πήρε μετά τους Ολυμπιακούς, επικεντρώνεται σε άλλα αγωνίσματα: Ποτέ δεν έχω δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα 100 μέτρα ελεύθερο και τα 100 μέτρα ύπτιο. Πάντοτε είχα άλλα αγωνίσματα στο πρόγραμμα μου στα οποία έδινα μεγαλύτερη σημασία. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το ότι θα ασχοληθώ με διαφορετικά αγωνίσματα. Κάνω τα ίδια και τα ίδια τα τελευταία 12 χρόνια. Μεγάλος στόχος πλέον για το Φελπς είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθεί στη Ρώμη από τις 18 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου. Μέχρι τότε ο 24χρονος πολυνίκης κολυμβητής θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε άλλες τρεις διοργανώσεις, καθώς και το εθνικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ στις αρχές Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ