Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ - ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2661048531-e-mail. nafswim@gmail.com


Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο παραπάνω τηλέφωνο η μέσω eimail και στα κινητα 6945245079-6972024508


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

BΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....MULTINATIONS JUNIOR CORFU 2011-read more

Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ-ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ(Δελτίο Τύπου)

     Ολοκληρώθηκε με επιτυχία άλλη μία αγωνιστική περίοδος την εβδομάδα από 22 έως και 27 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ με την συμμετοχή των κολυμβητών μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε λόγω των προβλημάτων της πισίνας.Με τέσσερις αθλητές από τους οκτώ που θα μπορούσαν να λάβουν μέρος συμμετείχε ο σύλλογος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2013 αφού οι άλλοι 4 σταμάτησαν τις προπονήσεις κυρίως λόγω υποχρεώσεων στο σχολείο(3η Λυκείου).ΑΡΓΑΛΙΑΣ-ΡΙΓΑΝΑΣ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΜΟΥΛΙΝΟΥ παρότι μπορούσαν να λάβουν μέρος και διέθεταν αξιόλογες επιδόσεις τελικά αναγκάστηκαν λόγω των προβλημάτων και των σχολικών υποχρεώσεων να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση μετά από μία λαμπρή πορεία στο χώρο της κολύμβησης με πολλές διακρίσεις και σημαντική προσφορά στο σύλλογο και στην Κερκυραϊκή κολύμβηση γι αυτό και το Δ.Σ του συλλόγου και οι προπονητές τους ευχαριστούν και τους εύχονται καλή συνέχεια στην μετέπειτα πορεία τους.
     Οι τέσσερις αθλητές τελικά που μας εκπροσώπησαν στην κορυφαία διοργάνωση στην Ελλάδα συμμετείχαν οι μεν 2 στις κατηγορίες ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ(Μπαλός-Μουχλιανίτη) και οι άλλοι 2 στις κατηγορίες ΠΑΙΔΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ(Κουσουνής-Μέριανος).
Στον τελικό των 50 μ ελεύθερο αγωνίστηκε στους απογευματινούς τελικούς στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Μπαλός αφού πέρασε με τον 4ο χρόνο και ατομικό ρεκόρ (26.19) στους πρωινούς προκριματικούς,τερματίζοντας τελικά στην 5η θέση με νέα ατομική επίδοση(26.04) ενώ έμεινε για λίγο εκτός τελικού στα 100 ελεύθερο(9ος). Ενώ η 13άχρονη Μουχλιανίτη Κων/να ολοκλήρωσε την πρώτη της εμφάνιση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα με
δύο ατομικά ρεκόρ  στα 100 και 200 πρόσθιο. Μετά τα 200 πρόσθιο που βελτίωσε την επίδοση της κατά 4 δευτερόλεπτα (3.09.70) στους προκριματικούς των 100 μ πρόσθιο τερμάτισε 1η στη σειρά της με χρόνο 1.27.39 βελτιώνοντας κατά 1.5 δευτερόλεπτο το ατομικό της ρεκόρ παρότι δεν είχε τις απαραίτητες προπονητικές παρουσίες μέσα στην χρονιά.
       Στην μεγαλύτερη κατηγορία με 5ο χρόνο(26.48) προκρίθηκε στον απογευματινό τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων 2013 στα 50 πεταλούδα ο Αγγελος Κουσουνής ,αλλά έμεινε 8ος στον απογευματινό τελικό(26.35) χάνοντας έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο που ήταν ο στόχος του αφού τα αποτελέσματα του τελικού έδειξαν οτι η κατάκτηση ενός μεταλλίου ήταν μέσα στις δυνατότητές του.Στα 100 πεταλούδα βρέθηκε στην 9η θέση με νέα ατομική επίδοση(59.11) αν και δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένος για το συγκεκριμένο αγώνισμα.
Ο Χρύσανθος Μέριανος που αγωνίστηκε στα 50 ελεύθερο(26.19) και 50 πεταλούδα(28.95) αν και βελτίωσε κατά πολύ τις επιδόσεις του δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μία θέση σε τελικό. .
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους και ευχόμαστε η επόμενη χρονιά να ξεκινήσει με ιδανικότερες συνθήκες για προπόνηση.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:ΤΟΜΠΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ