Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ - ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2661048531-e-mail. nafswim@gmail.com


Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο παραπάνω τηλέφωνο η μέσω eimail και στα κινητα 6945245079-6972024508


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

BΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....MULTINATIONS JUNIOR CORFU 2011-read more

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ

Απόλυτα ικανοποιημένοι για την πρωτιά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2012 εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας αμέσως μετά την κούρσα στο Σαντού της Κίνας, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, Σπύρος Γιαννιώτης και ο προπονητής του, Νίκος Γέμελος.
Αναλυτικά, τα όσα είπαν:
Σπύρος Γιαννιώτης: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με όλους τους αγώνες. Έφτασα στο στόχο μου που ήταν η πρώτη θέση στα Παγκόσμια κύπελλα. Σήμερα ήταν ο τελευταίος και ήθελα τη νίκη, όπως κι έγινε. Έκλεισε μια χρόνια με το καλύτερο τρόπο. Τώρα ακολουθεί ξεκούραση και λίγος χρόνος για μένα, ώστε να γεμίσω μπαταρίες για το επόμενο έτος που έχει Παγκόσμιο στην Βαρκελώνη».
Νίκος Γέμελος: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που τελειώνει με αυτό τον τρόπο η χρονιά και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Ομοσπονδία που μας στήριξε. Έδωσαν το Παγκόσμιο κύπελλο στο Σπύρο με μεγάλη χρονική διάφορα ανάμεσα σε καθένα από τα ταξίδια. Μπορεί το Ολυμπιακό μετάλλιο να μην ήρθε αλλά τουλάχιστον δεν έκλεισε άδοξα η χρόνια. Ξεκινάει έτσι μια καινούργια αγωνιστική περίοδος με στόχο το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Βαρκελώνη του χρόνου τον Αύγουστο».

πηγη:on sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ