Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ - ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2661048531-e-mail. nafswim@gmail.com


Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο παραπάνω τηλέφωνο η μέσω eimail και στα κινητα 6945245079-6972024508


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

BΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....MULTINATIONS JUNIOR CORFU 2011-read more

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 10-14/7/ 2012-Δελτίο Τύπου Ναυσιθοος

 ΕΝΑ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ και συμμετοχή σε 4 ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΤΟΣ ήταν ο τελικός απολογισμός για τους 5 κολυμβητές του Ναυσίθοου στο ΟΑΚΑ 
ΚΟΥΣΟΥΝΗΣ: Αργυρός στην πεταλούδα-ΜΠΑΛΟΣ και ΡΙΓΑΝΑΣ 5η και 6η θέση στην Ελλάδα αντίστοιχα

Άλλο ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα τελείωσε. Ο Ναυσίθοος με προπονητή τον κο Τόμπρο Κων/νο συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στα Πανελλήνια πρωταθλήματα συμμετέχοντας με 5 κολυμβητές που προετοιμάστηκαν όλο το Χειμώνα κάτω από τις ποιο δύσκολες συνθήκες και χωρίς κολυμβητήριο για το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς. Με τις διακρίσεις τους και τις επιτυχίες τους οι Κερκυραίοι κολυμβητές έστειλαν το μήνυμα ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες γιατί το αξίζουν.Αναλυτικά η παρουσία του συλλόγου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα:

 ΑΡΓΥΡΟ μετάλλιο ο ΚΟΥΣΟΥΝΗΣ
Επιβεβαίωσε την καλή του κατάσταση ο Άγγελος Κουσουνης στον απογευματινό τελικό των 50μ. Πεταλούδας Παίδων όπου μετα απο έναν συγκλονιστικό τελικό τερμάτισε στην δεύτερη θέση πίσω από τον Γκεβρεκη του Ο.Φ.Θ.ΑΛΕΞ. με ταυτόχρονη άφιξη με τον Αιβαλιώτη της Όλ.Πετρουπολης και χρόνο 26.52 .ταυτόχρονη άφιξη είχαμε και στην Τετάρτη θέση (Χαραλαμπου-Σαμαρας 26.62).
 Συμμετοχή και στον τελικό των 100μ πεταλούδας Παίδων είχε ο Κουσουνής όπου και τερμάτισε 7ος κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ 59.16

5ος ο ΜΠΑΛΟΣ
 Την 5η θέση στον τελικό πήρε ο Δημήτρης Μπαλός στα 50μ ελεύθερο Παμπαίδων Β που είχε περάσει με την 8η επίδοση στους προκριματικούς.Κυνήγησε μέχρι το τέλος το χάλκινο μετάλλιο αλλά τελικά το έχασε στα τελευταία μέτρα κάνοντας όμως και νέο ατομικό ρεκόρ (27.47).η παρουσία του για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν απόλυτα επιτυχημένη αφού κατάφερε σημαντική βελτίωση των επιδόσεων του και πλασαρίστηκε στην πρώτη πεντάδα στα 50 Ελεύθερο Παμπαιδων Β. Ρεκόρ ατομικό για τον Δημήτρη Μπαλό και στα 100 ελεύθερο που μέσα στον τελευταίο μήνα κατάφερε να βελτιώσει τρεις φορές την επίδοση του . Ο χρόνος του (1.02.41)αν και καλύτερος από το 1.03.44 που είχε δεν ήταν αρκετός για να του εξασφαλίσει συμμετοχή στον τελικό του αγωνίσματος

6ος ο ΡΙΓΑΝΑΣ
Ξεπέρασε τον εαυτό του το απόγευμα ο Σπύρος Ριγανάς στον τελικό του αγωνίσματος 50 πρόσθιο Εφήβων. Ήρθε στην Αθήνα με την 18η επίδοση και κατάφερε να πάρει την 8η θέση στους πρωί νους προκριματικούς με χρόνο 31.17 ενώ στον απογευματινό τελικό τερμάτισε στην 6η θέση με νέο ρεκόρ 31.02. Ενώ είχε καλό ξεκίνημα στα πρώτα 25 μέτρα, έχασε ρυθμό προς το τέλος τερματίζοντας στην 6η θέση.
 Την ρεβάνς για την περσινή ατυχία του πήρε ο Σπύρος Ριγανας αφού στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είχε μείνει εκτός τελικού για μόλις 1 εκατό στο του δευτερολέπτου.
Μέτρια εμφάνιση για το Σπύρο Αργαλιά αφού δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένος, δεν μπόρεσε έτσι να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία ( συμμετείχε σε 2 τελικούς 200 και 1500 ελεύθερο).
Αγωνίστηκε στην γρήγορη σειρά των 1500μ ελεύθερο Παίδων με την 8η καλύτερη επίδοση αλλά στην τελική κατάταξη ήρθε 12ος αφού δεν μπόρεσε να βελτιώσει τον χρόνο του.Σίγουρα οι επιδόσεις του δεν συμβάδισαν με τις δυνατότητές του που ειναι πολύ μεγαλύτερες.
Στον προκριματικό των 50μ ελεύθερο Παμπαίδων Β αγωνίστηκε και ο Χρύσανθος Μέριανος ο οποίος άρχισε να βελτιώνεται μόλις λίγο πρίν από το πρωτάθλημα καταφέρνοντας μόνο μια μικρ΄ή βελτίωση της επίδοσής του(27.40) μένοντας όμως εκτός τελικού. 
Με τον Ηρακλή αγωνίστηκε και η Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα που 'εχει παραχωρηθεί με υποσχετική.Έλαβε μέρος στα 50 και 100 ύπτιο Νεανίδων με καλύτερη εμφάνιση στα 100 ύπτιο (1.13.20-14η).
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που ανεξάρτητα από την θέση αλλά και την πιθανότητα για διάκριση που είχαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ