Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ - ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2661048531-e-mail. nafswim@gmail.com


Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο παραπάνω τηλέφωνο η μέσω eimail και στα κινητα 6945245079-6972024508


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

BΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....MULTINATIONS JUNIOR CORFU 2011-read more

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Στο ΟΑΚΑ οι Θερινοί προαγωνιστικών και το Πανελλήνιο κατηγοριών στην κολύμβηση!

Από την ΚΟΕ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Η ΚΟΕ, όπως και οι υπόλοιπες Αθλητικές Ομοσπονδίες, είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση, χειρότερη από εκείνη που θέλουν να πιστεύουν κάποιοι.
Με περικοπή κατά 50% του προϋπολογισμού της την τελευταία 2ετία και με εκταμίευση μόλις του 10% του εγκεκριμένου προϋπολογισμού της για το 2012, τη στιγμή που η υλοποίηση του προγραμματισμού της έχει ξεπεράσει το 60-65% της χρονιάς.
Παρόλα αυτά διεξήγαγε όλες τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο ακέραιο μέχρι σήμερα και τις προετοιμασίες των Εθνικών της ομάδων που μετείχαν κανονικά στις αντίστοιχες διεθνείς διοργανώσεις, καταβάλλοντας τεράστιες προσπάθειες.
Παρά το γεγονός λοιπόν της τραγικότατης οικονομικής κατάστασης που προαναφέραμε, η ΚΟΕ, συναισθανόμενη την αγωνία των Σωματείων της σ’ ότι αφορά την διεξαγωγή των Θερινών αγώνων κολύμβησης προαγωνιστικών ηλικιών και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών τον Ιούλιο (5-7/7 και 10-14/7 αντίστοιχα), καθ’ υπέρβαση κάθε λογικής σε συνάρτηση με τα οικονομικά της δεδομένα, αποφάσισε οι ως άνω αγώνες να διεξαχθούν στο κολυμβητικό συγκρότημα του ΟΑΚΑ.
Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλου, έγιναν οι σχετικές επαφές με τον Πρόεδρο του ΟΑΚΑ Λάζαρο Γρύλλη και τον Συντονιστή Διευθυντή Βασίλη Κάκκο, όπου και ρυθμίστηκαν όλα τα σχετικά θέματα μεταξύ των οποίων και το οικονομικό, για την παραχώρηση των κολυμβητηρίων του ΟΑΚΑ, με οικονομική επιβάρυνση αποκλειστικά και μόνον της ΚΟΕ και όχι των Σωματείων της.
Μετά τις πιο πάνω ενέργειες, πιστεύουμε ότι ικανοποιείται άμεσα κάθε ενδιαφέρον και αίτημα των Σωματείων, σ’ ότι αφορά τους χώρους διεξαγωγής των πιο πάνω αγωνιστικών εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας.
Περαιτέρω, η ΚΟΕ ανακοινώνει προς τα Σωματεία της ότι κατά την διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης κατηγοριών, θα οργανωθεί κοινή σύσκεψη μαζί τους, με αντικείμενο την εξέταση θεμάτων που αφορούν τη σημερινή κατάσταση στον Αθλητισμό και ειδικότερα στο χώρο των Αθλημάτων της, καθώς επίσης και ότι «μέλλει γενέσθαι» για τις προοπτικές λειτουργίας των Κολυμβητηρίων κάτω από τα σημερινά οικονομικά δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί».

3 σχόλια:

  1. Ολοι χαιρόμαστε που τα παιδιά μας θα κολυμπήσουν στο ΟΑΚΑ. Αναρρωτιέμαι όμως, μόνο εγώ αγχώθηκα τόσο πολύ με το κόστος διαμονής στην Αθήνα για έξι μέρες΄? Ολοι οι γονείς των περιφερειακών συλλόγων είναι τόσο άνετα οικονομικά, ώστε να μην υπάρξει ούτε μία διαμαρτυρία? Επίσης όλα φαίνονται πια τόσο μάταια και τραγικά, όταν είναι σχεδον σίγουρο ότι πολλά κολυμβητήρια δεν θα ξαναλειτουργήσουν λόγω κόστους.(Ηδη τα παιδια μας κολυμπούν σε κρύες και βρώμικες πισίνες.)Μήπως τελικά κάνουμε ανεπανόρθωτο κακό στα ίδια μας τα παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΣΤΙΧΟΣ
    ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ
    ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τοσο καιρο γκρινιάζαμε γιατι κανανε τους θερινους σε άθλια κολυμβητήρια τωρα που το κανουνε στο ΟΑΚΑ γκρινιαζουμε γιατι πρέπει να πληρώσουμε 7 ευρω. Βεβαιως υπαρχει πρόβλημα στην πισινα μας αλλα εγώ ρωτώ κανουμε εμεις οι γονείς κάνουμε τίποτα γι αυτό? οι γονεις που ερχονται στο κολυμβητηριο ειναι ελαχιστοι. Ας προσπαθήσουμε να συνεργαστουνε τα σωματεία με τους γονεις ολους ομως και ας σταματήσουμε να γκρινιαζουμε και να κατηγορουμε προπονητες σωματεία ας βαλουμε ενα χερι όλοι και δεν εννοω για να πληρώσουμε αλλα για να βοηθήσουμε .ονειρικο ε? ναι αλλα ισως λεω ισως κάνουμε κατι για τα παιδια και θέλω να το ξεκαθαρίσω οτι δεν υποστηρίζω κανεναν αλλα εχω διαπιστώσει οτι με τις γκρίνιες δεν γινεται τιποτα μονο κακα ποτελέσματα έχουν ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ