Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ - ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2661048531-e-mail. nafswim@gmail.com


Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο παραπάνω τηλέφωνο η μέσω eimail και στα κινητα 6945245079-6972024508


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

BΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....MULTINATIONS JUNIOR CORFU 2011-read more

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

PALERMO 2011-ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

ΣΙΚΕΛΙΑ 2011-ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
Μετά από δύο χρόνια απουσίας η Κέρκυρα είχε μια επιτυχημένη συμμετοχή στους διεθνείς αγώνες των νησιών που έγιναν στο Παλέρμο της Σικελίας από 23 έως και 28 Μαΐου.
Παρ'όλη την μικρή συμμετοχή σε αθλητές και αθλήματα από την Κέρκυρα τα παιδιά και των τριών αθλημάτων(στίβος-κολύμβηση και τέννις) έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τίμησαν την Κέρκυρα και την Ελλάδα Γενικότερα κατακτώντας συνολικά 8 μετάλλια.
Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία γιορτή του αθλητισμού και της νεολαίας που συμπεριλάμβανε αξίες του ευ αγωνίζεσθε και της ευγενούς άμιλλας.
Οι Σικελοί με αυτή την διοργάνωση, την πλούσια τελετή έναρξης τον μεγάλο αριθμό εθελοντών, την τουριστική προβολή και το κύρος που έδωσαν στους αγώνες απέδειξαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θέλουν να διαδραματίσουν στον χώρο με την συμπαράσταση της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σικελίας(CONI). Η φιλοξενία 2500 περίπου Αθλητών-Συνοδών καθώς και η διοργάνωση αγώνων για πάνω από 15 αθλήματα κρατήθηκε σε υψηλό επίπεδο όλες τις μέρες των αγώνων.
Η Κέρκυρα που συμμετέχει για 9η φορά από το 2001(Μαγιόρκα) που είχε την πρώτη της επίσημη παρουσία εκπροσωπήθηκε από 3 κολυμβητές(μέχρι12 αθλητές προβλέπονται ) που κατάφεραν να πάρουν την 7η θέση στην βαθμολογία των αγοριών ανάμεσα σε 13 νησιά παρά το υψηλό επίπεδο τον αγώνων και τον μικρό αριθμό κολυμβητών που συμμετείχαν από το νησί μας.
Σημείωσαν πολλά ατομικά ρεκόρ, με υψηλότερη διάκριση το χάλκινο μετάλλιο του ΣΠΥΡΟΥ ΡΙΓΑΝΑ  στα 50 μέτρα πρόσθιο με επίδοση 32,54. Άλλη μια ευκαιρία για μετάλλιο χάθηκε από τον ΑΓΓΕΛΟ ΚΟΥΣΟΥΝΗ στα 50 πεταλούδα για λίγα εκατοστά που τελικά με επίδοση 27.63 βρέθηκε στην 5η θέση. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ αν και δεν βρέθηκε στην καλύτερη κατάσταση κατάφερε να κάνει ένα ατομικό ρεκόρ στα 100 ελεύθερο(1.01.60).
Συγχαρητήρια και στους αθλητές της ομάδας στίβου για την μεγάλη συγκομιδή μεταλλίων αλλά και στους αθλητές του τέννις που με τους αγώνες τους βοήθησαν στη συγκέντρωση βαθμών. 
Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές ΤΟΜΠΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ(κολύμβηση), ΠΑΥΛΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ(στίβος) και ΠΑΠΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ(τέννις) αρχηγός αποστολής ο κ.ΣΟΥΒΛΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ και τον Δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κος ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ. Παρών στους αγώνες ήταν και το μέλος του COJI κος ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ που βοήθησε την ομάδα.
Με την άφιξη στην Κέρκυρα ο Δήμαρχος Κερκυραίων κος ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ στον οποίο οφείλεται και η συμμετοχή στους αγώνες τίμησε τους αθλητές και συνοδούς προσκαλώντας τους στο Δημαρχείο και προσφέροντας συμβολικά δώρα.
Ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να έχει συνέχεια και στο μέλλον σύμφωνα πάντα και με τις δηλώσεις του ιδίου του Δημάρχου ο οποίος στήριξε και στηρίζει τέτοιες προσπάθειες.
Τα πλήρη αποτελέσματα των αγώνων βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων
http://www.jeuxdesiles2011.com/EN/
ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΛΗ ΤΑ ΝΗΣΙΑ
sicily Sicily
azzorre The Azores
baleari The Balearic Islands
canarie The Canaries
capo Cape Verde
cretan Crete
cipro Cyprus
corfu Corfù
corsica Corsica
elba Elba
faroe The Faroer Islands
guadeloupe Guadeloupe
haiti Haiti
jersey Jersey
croazia korcula Korcula
madeira Madeira
malta Malta
martinique Martinica
mayotte Mayotte
polinesia French Polynesia 
reunion Reunion
sardegna Sardinia
wight Wight

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ