Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ - ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2661048531-e-mail. nafswim@gmail.com


Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο παραπάνω τηλέφωνο η μέσω eimail και στα κινητα 6945245079-6972024508


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

BΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....MULTINATIONS JUNIOR CORFU 2011-read more

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ


Εορταστική απόφαση δώρο για τον αθλητισμο στήν Κέρκυρα ήταν η εγκύκλιος μέσα στην περίοδο των εορτών με την οποία και επισήμως εστειλε στο καλάθι των αχρήστων τις προσπάθειες μαθητών-αθλητών ,γονέων και προπονητών στην μέση της σχολικής χρονιάς.
Μετά απο μια μακρόχρονη πορεία για περίπου 22 χρονια ο θεσμός του αθλητικού γυμνασίου ο οποίος ανέδειξε γενιές αθλητών και πρωταθλητών στο νησί μας πέρασε στην Ιστορία αφήνοντας μας μια πικρία κύρίως για τον τρόπο που δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες χωρίς να ληφθούν υπόψην η επιτυχημένη πορεία και οι διακρίσεις κάποιων αθλητών αλλά και αθλημάτων με παράδοση στο νησί τις δύο τελευταίες δεκαετίες.
Σαν θεσμός μπορεί να μην λειτουργούσε άψογα να είχε και κάποιες αδυναμίες και να απαιτούσε διορθωτικές παρεμβάσεις όσον αφορά την λειτουργία του αλλά σίγουρα δεν υπολοίπονταν ούτε σε δυναμική ούτε σε επιτυχίες σε σχέση με άλλα περιφερειακά σχολεία της υπολοιπης Ελλάδας που παρέμειναν ανοικτά.
Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση ίσως ήταν οικονομικοί ίσως κάποιες τυπικές ελείψεις στον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων, μικρή σημασία εχουν πλέον μια και οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί.Αυτή η εξέλιξη σαφώς πλήτει κάποια αθλήματα και κάποιους αθλητές που είχαν αυξημένες ανάγκες σε προπονητικό όγκο για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις που έχει ο πρωταθλητισμός.
Σίγουρα οι ευθύνες για την πορεία αυτή βαρύνουν όλους εμας που σαν κοινωνία και σαν Κερκυραίοι δεν καταφέραμε να στηρίξουμε(όπως ΄το πέτυχαν κάποιοι άλλοι) ένα θεσμό που αν μη τι άλλο λειτουργούσε θετικά για τον αθλητισμό και την νεολαία του νησιού μας.
Εμείς σαν σύλλογος εκφράζουμε την αντίθεση μας στην εξέλιξη αυτή γιατί πιστεύουμε ότι αξίζαμε σαν νησί να μας δοθεί μια ευκαιρία.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Γράμμα των μαθητών του 3ου Γυμνασίου στην Υπουργό Παιδείας

Ανακοίνωση του 3ου Αθλητικού Γυμνασίου Κερκύρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ