Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ - ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2661048531-e-mail. nafswim@gmail.com


Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο παραπάνω τηλέφωνο η μέσω eimail και στα κινητα 6945245079-6972024508


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

BΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....MULTINATIONS JUNIOR CORFU 2011-read more

Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2009

ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ (Δελτίο Τύπου)

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ξεκίνησε μετά απο δίμηνη καθυστέρηση το κολυμβητήριο να λειτουργεί κανονικά.


Η αρχή έγινε με την μεγάλη πισίνα στις 12 Οκτωβρίου και ακολούθησε η μικρή πισίνα τις 2 Νοεμβρίου 2009, δίνοντας τέλος στην αγωνία των συλλόγων αλλά και των γονέων που μερίμεναν να στείλουν τα παιδιά τους. Μια πιθανή καθυστέρηση θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην αγωνιστική προετοιμασία και την οργάνωση των υποδομών του συλλόγου.
Το θετικό είναι οτι λύθηκε ένα χρόνιο προβλημα σχετικά με την θέρμανση της μικρής πισίνας και των ντουζ, που όπως φαίνεται απο τις δύο πρώτες μέρες λειτουργίας η θερμοκρασία του νερού είναι πάρα πολύ καλή.Δεν θα σταματήσουμε βέβαια να επισημαίνουμε οτι το κολυμβητήριο χρειάζεται μια ποιό ριζική παρέμβαση στο μέλλον(ειδικά στον χώρο του μηχανοστασίου και των αποδυτήριών) ώστε να γίνει ποιό σύγχρονο και λειτουργικό.
Κανονικά γίνονται οι προπονήσεις του ΝΑΥΣΙΘΟΟΥ σε όλα τα επιπεδα,ενώ συνεχίζονται και οι εγγραφές.
Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά απο τις 3μ.μ έως τις 7μ.μ για παιδία 4άρων ετών και πάνω απο την Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή, απο Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ στην κολύμβηση.
Ευχαριστούμε την Διοίκηση του ΕΑΚΚ και τον υπεύθυνο του κολυμβητήρίου κο Γκιόκα για την προσπάθειά τους ώστε να ξεπεραστούν τα ουσιαστικά προβλήματα και να δοθεί το κολυμβητήριο στα σωματεία.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο του Κολυμβητικού τμήματος του ΝΑΥΣΙΘΟΟΥ κο Τόμπρο Κων/νο στο τηλ:6972024508.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ