Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ - ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ-ΤΗΛ.-ΦΑΞ 2661048531-e-mail. nafswim@gmail.com


Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο παραπάνω τηλέφωνο η μέσω eimail και στα κινητα 6945245079-6972024508


ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ

BΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .....MULTINATIONS JUNIOR CORFU 2011-read more

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ-ΟΑΚΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2009

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Άρωμα Ευρώπης για την Κερκυραϊκή κολύμβηση.

Με την συμμετοχή εννέα αθλητών-τριών ολοκλήρωσε την χειμερινή περίοδο ο Ν.Α.Ο Ναυσίθοος στο πρωτάθλημα αγωνιστικών κατηγοριών Νοτίου Ελλάδας στο Ο.Α.Κ.Α. το Σαββατοκύριακο 13-15 Φεβρουαρίου 2009.Η ομάδα για μία ακόμη χρονιά κατάφερε να κρατήσει ψηλά τον πήχη της Κερκυραϊκής κολύμβησης αφού κατάφερε να λάβει μέρος με εννέα αθλητές που πέτυχαν τα δύσκολα όρια της Ομοσπονδίας στα αγωνίσματα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Γκιόκας (υποσχετική ΚΟΠΙ) είναι ο δεύτερος Κερκυραίος κολυμβητής που κατάφερε να επιτύχει όρια συμμετοχής σε ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΎΣ αγώνες και μάλιστα στην κατηγορία Εφήβων προπονούμενος με τον Ναυσίθοο στην Κέρκυρα. Την αρχή είχε κάνει ο Γιάννης Μωραΐτης πρίν 3 χρόνια στα 400 μ. ελεύθερο. Ο Γκιόκας με μία εκπληκτική εμφάνιση στα 200 ελεύθερο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αλλά και τη δυνατότητα διεκδίκησης μιας διάκρισης στους Πανευρωπαϊκούς εφήβων που θα διεξαχθούν στην Πράγα της Τσεχίας τον Ιούλιο. Παράλληλα στα 100 μέτρα του ιδίου αγωνίσματος κάνοντας ένα πολύ δυνατό δεύτερο 50άρι πήρε την πρώτη θέση χάνοντας για λίγα εκατοστά ένα δεύτερο όριο Πανευρωπαϊκών Την τρίτη θέση κατέλαβε ο ίδιος στα 50 μ ελεύθερο, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την καλή αγωνιστική του κατάσταση. Η ομάδα εμπλούτισε την συμμετοχή της με δύο ακόμη πέμπτες θέσεις. Στα 100 πεταλούδα Παμπ. Β ο Άγγελος Κουσουνής προερχόμενος από εβδομάδα αγωνιστικής απραξίας λόγω ίωσης κατετάγη 5ος, όπως και ο Σπύρος Ριγανάς στα 100 πρόσθιο Παμπ.Α, εξασφαλίζοντας όμως και οι δύο την συμμετοχή τους στο θερινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Άτυχη στάθηκε η Πανάρετου στα 100 μέτρα ύπτιο, όπου από μόλις έξι εκατοστά δεν έπιασε θερινό όριο,δείχνοντας 'όμως ότι θα διεκδικήσει και εκείνη τη συμμετοχή της στις επόμενες ημερίδες του θερινού κύκλου. Μωραΐτης ,Μορφακίδου, Κονισπολιάτης, Καββαδίας και Παπαγεωργίου, συμπλήρωσαν τις συμμετοχές του συλλόγου, σημειώνοντας μέτριες επιδόσεις και παίρνοντας τις απαραίτητες εμπειρίες.

Με τους προπονητές τους Τόμπρο, Κοντοστάνο και Σταμπόλη, οι αθλητές επέστρεψαν στο νησί για το ξεκίνημα της προετοιμασίας του θερινού κύκλου αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ